Tulevat kohteet

Töölön Kesäkatu (Syketalo), Helsinki

Auratum -konserniin kuuluva Auratum Asunnot Helsinki Oy rakennuttaa Töölössä sijaitsevaan, entisenä Yleisradion toimitalona toimineen rakennukseen asuntoja. Rakennus on laajuudeltaan noin 19 000 m².

Talo sijaitsee Töölössä aivan Sibeliuksen puiston ja Soutustadionin vieressä. Talossa toimi 1990-luvulle asti Yleisradio ja silloin se tunnettiin nimellä Kesäkatu 2. Tämän jälkeen talossa on toiminut Suomen Ympäristökeskus.

Auratum on ollut mukana kaavamuutosprosesissa ja kaavamuutos on vahvistunut toukokuussa 2017. Rakennuksen muutostyöt ovat alkaneet.

Auratum on rakennuttajana myös naapurissa sijaitsevalla Taivallahden Kasarmin alueella. Kokonaisuudesta odotetaankin kehittyvän merkittävä uusi asumisen keskittymä keskeiselle paikalle Töölöön.

Ilmoittaudu postituslistalle allaolevan palautelomakkeen kautta tai osoitteeseen asunnothelsinki@auratum.com
Lisätietoja: Minna Fontell, puh. 050 387 8007

 

 

Skandium, Turku

Asunto Oy Skandium on aivan Turun ydinkeskustaan rakennettava asuinkerrostalojen kokonaisuus. Kahdesta 9-kerroksisesta talosta ja ja niiden väliin sijoittuvasta kuntoilu -rakennuksesta koostuva yhtiö sijaitsee korttelin päässä Turun torista, Brahenkadulla.

Ylimpien kerrosten asunnoista avartuvat näyttävät maisemat yli Turun keskustan. Suuret, lasitetut parvekkeet, korkealuokkainen varustelutaso ja laadukkaat materiaalit luovat asumisen tunnelman. Oma paikoitushalli.

Asuntojen myynti on käynnissä, Lisätietoja  www.skandium.fi

Yliopistonkatu 5, Turku

Auratum Asunnot on tehnyt sopimuksen Asunto Oy Yliopistonkatu 5 kanssa asuinkerrostalojen toteuttamisesta. Asiaan liittyen on aloitettu kaavatyö koskien koko korttelin aluetta, ja valmiin kaavaesityksen arvioidaan olevan valtuuston hyväksyttävänä loppuvuonna 2018.

Auratum Asuntojen suunnitelmassa tontille rakentuu 4- ja 8- kerroksiset korkealuokkaiset asuinkerrostalot ja autopaikoitushalli.

Ota yhteyttä

  • Tämä kysymys varmentaa oletko ihminen ja estää siten automaattisia roskapostilähetyksiä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.