Tulevat kohteet

Primus

Turun Kellonsoittajankadulle, erinomaiselle sijainnille tulossa upeita Auratum Asunnot -laatukoteja

Primus rakentuu kauniiden suojeltujen arvokiinteistöjen kortteliin. Primuksen tontti sijaitsee mäen päällä osoitteessa Kellonsoittajankatu 9. Tontti on asunto-osakeyhtiön oma ja se on ostettu Turun Kauppaopetussäätiöltä.  

Primuksen sijainti on kaupunkirakenteessa erinomainen: Kävelymatka keskustaan kulkee mukavasti Tuomiokirkon ohi, Kupittaanpuiston palvelut ja työpaikka-alue ovat samoin kävelyetäisyydellä. Massiivinen purkutyö on tontilla täydessä vauhdissa, ja rakentamisen valmistelut ovat hyvällä mallilla.

Suunnittelua on viety eteenpäin arkkitehtikilpailun voittaneen Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy:n kanssa. Primuksen asukkaat nauttivat näin arkkitehtien kilpailutuksen tuloksista: huolella mietityistä asuntojen pohjaratkaisuista sekä viihtyisistä ja toimivista yhteistiloista ja taloyhtiön rauhallisesta pihasta.

Auratum Asuntojen kohteiden suunnittelua ohjaa vahvasti laadun lisäksi tavoitteet helpottaa arjen askareita. Yhtiön sisätiloihin rakennetaan jätehuoneet, talopesula, postipalvelut, saunaosasto ja kuntosali. Yhtiön parkkihalliin pääsee mukavasti suoraan tilavalla hissillä. Primuksen kodit myös valmistuvat kerralla valmiiseen ja viihtyisään ympäristöön.

Primukseen on tulossa kaikkiaan 167 laatukotia ja asuntojakauma on hyvin monipuolinen, asuntojen pinta-alat ovat 28 – 200 m2. Primuksen ennakkomarkkinointi käynnistyy syksyn 2022 aikana.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen postituslistalle: asunnotturku@auratum.com

Töölön Valo

Töölön sydämeen on tulossa näyttävää uudistuotantoa

Auratum Asunnot on yhdessä Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritaksen kanssa kehittämässä Töölön sairaala-alueelle Töölönkadun, Sibeliuksenkadun ja Topeliuksenkadun rajaamalle alueelle uutta, ainutlaatuista uudisasuntokorttelia. Töölön Valoksi nimetty kortteli sijaitsee Topeliuksen puistoa vastapäätä ja rakentuu osaksi kauniiden arvokiinteistöjen muodostamaa kaupunkiympäristöä, lähelle Töölöntoria.

Suunnittelutyö etenee yhteistyössä arkkitehtikilpailun voittaneen Huttunen-Lipasti Arkkitehdit kanssa. Töölön Valon asukkaat tulevat nauttimaan huolellisesti mietityistä pohjaratkaisuista ja sisustusmateriaaleista, kellarikerrokseen toteutettavan pysäköinnin tuomasta vaivattomuudesta sekä viihtyisistä ja toimivista yhteistiloista. Myös pihasuunnittelu on erityisen huomion kohteena, jotta asukkaat pääsevät nauttimaan korttelipihan valoisuudesta, rauhallisuudesta ja vehreydestä. Töölön Valo -kortteli on jatkoa Auratum Asuntojen toteuttamille korkean laatutason asuntohankkeille.

Hankkeen vaativa ja monialainen suunnittelu sekä lupaprosessien valmistelut etenevät jo vauhdikkaasti, vaikkakin vievät vielä oman aikansa. Uudisasuntokorttelin osalta kiinteistön nykyinen sairaalakäyttö päättyy kesällä 2023 ja tavoitteena on purkutöiden aloittaminen tontilla heti tämän jälkeen. Ennakkomarkkinoinnin on suunniteltu käynnistyvän syksyllä 2023.

Töölön Valo on iloksemme herättänyt valtavasti kiinnostusta arkkitehtikilpailun ratkeamisesta lähtien. Tulossa on uusia Auratum-koteja Töölöön, keskelle valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä, sijainnille, joka kestää aikaa myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen postituslistalle: asunnothelsinki@auratum.com