Tulevat kohteet

Töölön Valo

Töölön sydämeen on tulossa näyttävää uudistuotantoa

Auratum Asunnot on yhdessä Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritaksen kanssa kehittämässä Töölön sairaala-alueelle Töölönkadun, Sibeliuksenkadun ja Topeliuksenkadun rajaamalle alueelle uutta, ainutlaatuista uudisasuntokorttelia. Töölön Valoksi nimetty kortteli sijaitsee Topeliuksen puistoa vastapäätä ja rakentuu osaksi kauniiden arvokiinteistöjen muodostamaa kaupunkiympäristöä, lähelle Töölöntoria.

Suunnittelutyö etenee yhteistyössä arkkitehtikilpailun voittaneen Huttunen-Lipasti Arkkitehdit kanssa. Töölön Valon asukkaat tulevat nauttimaan huolellisesti mietityistä pohjaratkaisuista ja sisustusmateriaaleista, kellarikerrokseen toteutettavan pysäköinnin tuomasta vaivattomuudesta sekä viihtyisistä ja toimivista yhteistiloista. Myös pihasuunnittelu on erityisen huomion kohteena, jotta asukkaat pääsevät nauttimaan korttelipihan valoisuudesta, rauhallisuudesta ja vehreydestä. Töölön Valo -kortteli on jatkoa Auratum Asuntojen toteuttamille korkean laatutason asuntohankkeille.

Hankkeen vaativa ja monialainen suunnittelu sekä lupaprosessien valmistelut etenevät jo vauhdikkaasti, vaikkakin vievät vielä oman aikansa. Uudisasuntokorttelin osalta kiinteistön nykyinen sairaalakäyttö päättyy kesällä 2023 ja tavoitteena on purkutöiden aloittaminen tontilla heti tämän jälkeen. Ennakkomarkkinoinnin on suunniteltu käynnistyvän syksyllä 2023.

Töölön Valo on iloksemme herättänyt valtavasti kiinnostusta arkkitehtikilpailun ratkeamisesta lähtien. Tulossa on uusia Auratum-koteja Töölöön, keskelle valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä, sijainnille, joka kestää aikaa myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen postituslistalle: asunnothelsinki@auratum.com