Naantalin Solaris

Vapaita asuntoja 51 | Luostarinkatu 22 (A-talo) ja tuulensuunkatu 23 (b-talo), naantali

Naantalin Vanhankaupungin eleganssiin sulautuva, kahden talon asunto-osakeyhtiö tuo modernin asumisen tason ja mukavuudet yhteen Suomen kauneimmista merenrantakaupungeista. Naantali on kaupunkina ainutlaatuinen yhdistelmä toimivia palveluja, vivahteikasta kulttuurielämää ja saariston merellisiä elämyksiä.

Tarjoamme kolme sisustussuunnittelijan juuri tälle kohteelle luomaa sisustuskonseptia; Pouta, Aava ja Tyyni, joista voit valita mieleisesi. Näiden lisäksi on muutostöinä mahdollisuus myös omiin valintoihin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. 

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on keväällä 2024.

Universum

Vapaita asuntoja 8 | Nahkurinkatu 6, Turku

Turun keskustaan, rauhallisen Nahkurikadun varrelle sijoittuva kahden asuinkerrostalon kokonaisuus tarjoaa upeat puitteet kaupunkiasumiselle.

Universumissa on ollut valittavana kolme valmista sisustuskonseptia, joissa jokaisessa yksityiskohdassa tuntee ammattilaisen kädenjäljen. Varustelu ja laatutaso ovat tuttua Auratum Asunnot -laatua.

Kauppatorin palvelut, hyvät joukkoliikenneyhteydet ja jokirannan ravintolat sekä kahvilat ovat lähellä. Aurajoen rannoilta avautuvat pitkät kävely- ja ulkoilureitit.

Valmistunut elokuussa 2022.

Töölön Kesäkatu

Vapaita asuntoja 7 | Merikannontie 5, Helsinki

Kerrostaloasumisen uusi laatuluokka on koettavissa Helsingin Töölössä, kun arkkitehtonisesti arvokas ja uniikki rakennus, entinen Yleisradion toimitalo, kunnostetaan moderneiksi asunnoiksi.

Toimistokäytössä ollut kiinteistö käy läpi muodonmuutoksen, joka tehdään talon historiallista henkeä kunnioittaen. Oman kotisi lisäksi pääset nauttimaan talon upeista yhteistiloista kuntosaleineen ja spa-osastoineen. Rakentaminen on käynnissä ja asuntojen arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2022.