Primus

Vapaita asuntoja 113 |
Kellonsoittajankatu 9, Turku

Primus kohoaa Kerttulinmäellä, yhdellä Turun seitsemästä historiallisesta kukkulasta. Entisen Kauppaoppilaitoksen paikalla voit nauttia täyden kympin asumismukavuuksista ensiluokkaisessa miljöössä.

Primus rakennetaan omalle tontille arkkitehtikilpailun pohjalta. Sisustussuunnittelija on luonut kohteelle kolme inspiroivaa sisustuskonseptia, joista voit valita suosikkisi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus omiin valintoihin ja yksilöllisiin ratkaisuihin.

Rakennustyöt ovat alkaneet vuoden 2023 alussa ja asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on alkusyksystä 2025.

Naantalin Solaris

Vapaita asuntoja 43 | Luostarinkatu 22 (A-talo) ja tuulensuunkatu 23 (b-talo), naantali

Naantalin Vanhankaupungin eleganssiin sulautuva, kahden talon asunto-osakeyhtiö tuo modernin asumisen tason ja mukavuudet yhteen Suomen kauneimmista merenrantakaupungeista. Naantali on kaupunkina ainutlaatuinen yhdistelmä toimivia palveluja, vivahteikasta kulttuurielämää ja saariston merellisiä elämyksiä.

Tarjoamme kolme sisustussuunnittelijan juuri tälle kohteelle luomaa sisustuskonseptia; Pouta, Aava ja Tyyni, joista voit valita mieleisesi. Näiden lisäksi on muutostöinä mahdollisuus myös omiin valintoihin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. 

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on keväällä 2024.

Universum

Vapaita asuntoja 6 | Nahkurinkatu 6, Turku

Turun keskustaan, rauhallisen Nahkurikadun varrelle sijoittuva kahden asuinkerrostalon kokonaisuus tarjoaa upeat puitteet kaupunkiasumiselle.

Universumissa on ollut valittavana kolme valmista sisustuskonseptia, joissa jokaisessa yksityiskohdassa tuntee ammattilaisen kädenjäljen. Varustelu ja laatutaso ovat tuttua Auratum Asunnot -laatua.

Kauppatorin palvelut, hyvät joukkoliikenneyhteydet ja jokirannan ravintolat sekä kahvilat ovat lähellä. Aurajoen rannoilta avautuvat pitkät kävely- ja ulkoilureitit.

Valmistunut elokuussa 2022.

Töölön Kesäkatu

Vapaita asuntoja 4 | Merikannontie 5, Helsinki

Kerrostaloasumisen uusi laatuluokka on koettavissa Helsingin Töölössä, kun arkkitehtonisesti arvokas ja uniikki rakennus, entinen Yleisradion toimitalo, kunnostettiin moderneiksi asunnoiksi.

Toimistokäytössä ollut kiinteistö kävi läpi muodonmuutoksen, joka tehtiin talon historiallista henkeä kunnioittaen. Oman kotisi lisäksi pääset nauttimaan talon upeista yhteistiloista kuntosaleineen ja spa-osastoineen. Asunnot ovat valmistuneet joulukuussa 2022.

Töölön kesäkatu – ulkokuva