Primus

Kellonsoittajankatu 9, Turku

Primus kohoaa Kerttulinmäellä, yhdellä Turun seitsemästä historiallisesta kukkulasta. Entisen Kauppaoppilaitoksen paikalla voit nauttia täyden kympin asumismukavuuksista ensiluokkaisessa miljöössä.

Primus rakennetaan omalle tontille arkkitehtikilpailun pohjalta. Sisustussuunnittelija on luonut kohteelle kolme inspiroivaa sisustuskonseptia, joista voit valita suosikkisi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus omiin valintoihin ja yksilöllisiin ratkaisuihin.

Rakennustyöt ovat alkaneet vuoden 2023 alussa ja asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on alkusyksystä 2025.

Naantalin Solaris

Luostarinkatu 22 (A-talo) ja tuulensuunkatu 23 (b-talo), naantali

Naantalin Vanhankaupungin eleganssiin sulautuva, kahden talon asunto-osakeyhtiö tuo modernin asumisen tason ja mukavuudet yhteen Suomen kauneimmista merenrantakaupungeista. Naantali on kaupunkina ainutlaatuinen yhdistelmä toimivia palveluja, vivahteikasta kulttuurielämää ja saariston merellisiä elämyksiä.

Kullekin asunnolle on valittu sisustussuunnittelijan juuri tälle kohteelle luoma tyylikäs sisustuskonsepti. 

Solaris on valmistunut 3/2024.

Universum

Nahkurinkatu 6, Turku

Turun keskustaan, rauhallisen Nahkurikadun varrelle sijoittuva kahden asuinkerrostalon kokonaisuus tarjoaa upeat puitteet kaupunkiasumiselle.

Universumin asunnot on sisustettu sisustussuunnittelijan luomalla sisustuskonseptilla, jonka jokaisessa yksityiskohdassa tuntee ammattilaisen kädenjäljen. Varustelu ja laatutaso ovat tuttua Auratum Asunnot -laatua.

Kauppatorin palvelut, hyvät joukkoliikenneyhteydet ja jokirannan ravintolat sekä kahvilat ovat lähellä. Aurajoen rannoilta avautuvat pitkät kävely- ja ulkoilureitit.

Valmistunut elokuussa 2022.

Töölön Kesäkatu

Merikannontie 5, Helsinki

Kerrostaloasumisen uusi laatuluokka on koettavissa Helsingin Töölössä, kun arkkitehtonisesti arvokas ja uniikki rakennus, entinen Yleisradion toimitalo, kunnostettiin moderneiksi asunnoiksi.

Toimistokäytössä ollut kiinteistö kävi läpi muodonmuutoksen, joka tehtiin talon historiallista henkeä kunnioittaen. Oman kotisi lisäksi pääset nauttimaan talon upeista yhteistiloista kuntosaleineen ja spa-osastoineen. Asunnot ovat valmistuneet joulukuussa 2022.

Töölön kesäkatu – ulkokuva