Rakennutamme
yksilöllisiä laatukoteja.

Ensimmäinen Auratum Asuntojen kohde oli vuonna 2004 Turun Hämeenkadulle kohonnut As Oy Unicum. Sittemmin olemme rakennuttaneet yli 1 100 kotia Turun ja Helsingin keskusta-alueille, asiakkaiden yksilölliset toiveet huomioiden ja laadusta tinkimättä. Olemme osa vakaata ja vastuullista suomalaista Rausanne perheyritystä ja Auratum -konsernia, jolla on vuosikymmenten kokemus kiinteistö- ja asuntomarkkinoilta.

Töölön Kesäkatu, ilmakuva

Hankkeemme sijaitsevat keskeisillä, arvostetuilla paikoilla ja luovat valmistuessaan uutta standardia laatuasumiseen. Hankkeitamme on Helsingissä Lauttasaaressa, Kaartinkaupungissa, Tähtitorninmäellä, Munkkiniemessä ja Taka-Töölössä, Turussa Kupittaanpuiston alueella ja keskustan ytimessä.

Laadukas hankkeiden toteuttaminen ja korkea asiakastyytyväisyys ovat meille erityisen tärkeitä. Korkea laatu asuu viimeistellyissä yksityiskohdissa, kestävissä materiaaleissa sekä modernin talotekniikan tuomassa asumismukavuudessa. Rakennamme asukkaan näköisiä koteja, joissa eri sisustuskonseptien lisäksi on mahdollisuus omiin valintoihin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Jokainen koti on ainutlaatuinen.

Meille asuntojen rakennuttaminen on enemmän kuin neliöitä. Uusi asunto ja asumisen kokemus luodaan yhdessä asiakkaan kanssa, hankkeen alusta pitkälle muuton jälkeiseen aikaan. Kuuntelemme ja palvelemme, olemme tavoitettavissa.

Yhdessä valikoitujen yhteistyökumppanien kanssa rakennutamme vain sellaisia asuntoja, joista voimme olla ylpeitä – vuosien jälkeenkin.

Rakenteilla
asuntoja

244

Joissa
asuinneliöitä

14 722

Asukkaita
noin

500

Valmistuneita
asuntoja

1164

Joissa
asuinneliöitä

71 879

Asukkaita
noin

2400

Asiakastyytyväisyys*

94

Suositteluindeksi*

83

*Taloustutkimus 01/2023(asteikko 0-100)

Arvomme ovat

Luotettavuus, Palvelu, Rehellisyys ja Laatu.


Missiomme on

olla Suomen arvostetuin ja halutuin laadukkaiden asuntojen rakennuttaja.