Rakennutamme
yksilöllisiä laatukoteja.

Ensimmäinen Auratum Asuntojen kohde oli vuonna 2004 Turun Hämeenkadulle kohonnut As Oy Unicum. Sittemmin olemme rakennuttaneet yli 1 100 kotia Turun ja Helsingin keskusta-alueille, asiakkaiden yksilölliset toiveet huomioiden ja laadusta tinkimättä. Olemme osa suomalaista Newil&Bau-konsernia 1.1.2024 lähtien. Rakenteilla olevien kohteidemme rahoituksesta vastaa vakavarainen Rausanne-perheyritys.

Töölön Kesäkatu, ilmakuva

Hankkeemme sijaitsevat keskeisillä, arvostetuilla paikoilla ja luovat valmistuessaan uutta standardia laatuasumiseen. Hankkeitamme on Helsingissä Lauttasaaressa, Kaartinkaupungissa, Tähtitorninmäellä, Munkkiniemessä ja Taka-Töölössä, Turussa Kupittaanpuiston alueella ja keskustan ytimessä.

Laadukas hankkeiden toteuttaminen ja korkea asiakastyytyväisyys ovat meille erityisen tärkeitä. Korkea laatu asuu viimeistellyissä yksityiskohdissa, kestävissä materiaaleissa sekä modernin talotekniikan tuomassa asumismukavuudessa. Rakennamme asukkaan näköisiä koteja, joissa eri sisustuskonseptien lisäksi on mahdollisuus omiin valintoihin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Jokainen koti on ainutlaatuinen.

Meille asuntojen rakennuttaminen on enemmän kuin neliöitä. Uusi asunto ja asumisen kokemus luodaan yhdessä asiakkaan kanssa, hankkeen alusta pitkälle muuton jälkeiseen aikaan. Kuuntelemme ja palvelemme, olemme tavoitettavissa.

Yhdessä valikoitujen yhteistyökumppanien kanssa rakennutamme vain sellaisia asuntoja, joista voimme olla ylpeitä – vuosien jälkeenkin.

Newil&Bau lukuina

Rakenteilla
asuntoja

393

Asuntoja
suunnitteilla

>1000

Valmistuneita asuntoja

>1500

Asiakastyytyväisyys*

94

Suositteluindeksi*

83

*Taloustutkimus 01/2023(asteikko 0-100)