19.09.2023

Aurinkoisessa Naantalissa vietettiin Asunto Oy Solariksen harjannostajaisia iloisissa tunnelmissa

Solariksessa juhlittiin perjantaina 15.9.2023 yli sadan hengen voimin, kun Asunto Oy Solariksessa vietettiin harjannostajaisia. Mukana oli rakentajien lisäksi myös yhteistyökumppaneita ja osakkeen ostajia.

Asunto Oy Solaris, Naantali -nimiseen yhtiön rakennustyöt ovat edenneet aikataulussa ja arvioitu valmistumisajankohta on keväällä 2024. Yhtiöön on tulossa kaikkiaan 77 uutta kotia ja rakennuksen alle rakennettavasta 72 autopaikan maanalaisesta pysäköintikerroksesta pääsee mukavasti hissillä suoraa asuinkerroksiin. Modernilla tekniikalla varusteltavien asuntojen koot vaihtelevat 26,5 m2 yksiöstä 118,5 m2 kattohuoneistoon. Lisäksi katutasoon tulee kaksi liikehuoneistoa: 137,5 m2 ja 267,5 m2.

”On ollut ilo huomata, että merellisessä Naantalissa on vetovoimaa ja haastavasta asuntomarkkinasta huolimatta Solariksen asuntoja on myyty mukavasti. Harjannostajaisiin osallistui yli viisikymmentä Solariksen osakkeen ostajaa.” kertoo Auratum Kiinteistöjen toimitusjohtaja Arto Puolimatka.

”Olemme tehneet Skanskan kanssa hyvää ja onnistunutta yhteistyötä jo useammassa asuntorakentamisen hankkeessa. Harjakaisissa kiitimme rakentajia hienosta panoksesta.” toteaa Auratumin Turun Asuntorakennuttamisen johtaja Eero Itälä.

Tutustu asuntoihin ja varaa oma paikkasi auringosta nyt!

Lisätietoja Turun asuntomyynti: asunnotturku@auratum.com

www.solarisnaantali.fi