Tietoa Auratum Asunnoista

Auratum Asunnot luo mahdollisuuksia korkealuokkaiseen asumiseen rakennuttamalla uusia ja uudistamalla vanhoja arvokiinteistöjä nykyaikaan.

Olemme osa suomalaista perheyritystä, Rausanne- konsernia. Rausanne -konsernin monien vuosikymmenien menestyksellinen toiminta ja osaaminen rakennusalalla luo vakaan ja luotettavan taustan asuntorakennuttamiselle. Ensimmäinen Auratumin asuntokohde, As Oy Unicum, on valmistunut vuonna 2004.

Hankkeemme sijaitsevat keskeisillä, arvostetuilla paikoilla ja luovat valmistuessaan uutta standardia laatuasumiseen. Hankkeitamme on Helsingissä Lauttasaaressa, Kaartin kaupungissa, Tähtitorninmäellä, Munkkiniemessä ja Taka-Töölössä,  Turussa Kupittaanpuiston alueella ja kaupungin keskustan ytimessä.

Laadukas hankkeiden toteuttaminen ja korkea asiakastyytyväisyys ovat meille erityisen tärkeitä. Viimeistellyt yksityiskohdat, laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä modernin talotekniikan tuoma asumismukavuus ovat korkean laadun takeena. Rakennamme asukkaan näköisiä koteja, joissa eri sisustuskonseptien lisäksi on mahdollisuus omiin valintoihin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Jokainen koti on ainutlaatuinen.

Meille asuntojen rakennuttaminen on enemmän kuin neliöitä.  Uusi asunto ja asumisen kokemus luodaan yhdessä asiakkaan kanssa, hankkeen alusta pitkälle muuton jälkeiseen aikaan. Kuuntelemme ja palvelemme, olemme tavoitettavissa.

Yhdessä valikoitujen yhteistyökumppanien kanssa rakennutamme vain sellaisia asuntoja, joista voimme olla ylpeitä – vuosienkin jälkeen.

 

 

TUNNUSLUKUJA


*Taloustutkimus (asteikko 0–100)