Kaunis ja toimiva keittiö tekee arjesta parempaa

Kaunis ja toimiva keittiö

Keittiö on monen kodin tärkein paikka, siksi sen suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa. Hyvässä keittiössä yhdistyvät tyyli, käyttömukavuus ja laadukkaat materiaalit.

Auratum Asuntojen rakentamissa asunnoissa on laadukkaat keittiöt, joissa sekä toiminnot että tyyli on mietitty tarkkaan.

Keittiöt suunnitellaan kohteittain. Arkkitehti tekee keittiön layoutista ehdotuksen, jota Auratumin asiantuntijat muokkaavat. Viimeisen silauksen tekee tarvittaessa asiakas, jos asuntokaupat on tehty tarpeeksi varhaisessa vaiheessa.

”Tärkeintä on toiminnallisuus – että keittiössä on riittävät tilat lieden ja altaan ympärillä ja tarpeeksi säilytystilaa. Jos asiakas haluaa muutoksia, menemme yhdessä keittiötoimittajan luo ja keittiöstä räätälöidään halutunlainen”, myyntipäällikkö Remi Hakama sanoo.

Keittiön ulkonäköön vaikuttavat kohteen tyyli ja trendit.

Keittiö Munkkiniemen kone -kohteesta.

”Kuuntelemme keittiötoimittajia, koska heillä on käsitys kuluttajan toiveista. Pyrimme valitsemaan kolme erilaista konseptia, joista asiakkaat saavat valita haluamansa väri- ja materiaalimaailman.”

Remi Hakama ja myyntipäällikkö Kati Hägg ovat Auratum Asuntojen keittiöasiantuntijat. Molemmilla on pitkä kokemus keittiöalalta: Remi suunnitteli aikeisemmin keittiöitä Puustellilla ja Kati on koulutukseltaan kalustemuotoilija ja työskennellyt muun muassa keittiökalusteyritys HTH:lla. Ajan hermolla he pysyvät muun muassa käymällä kansainvälisillä alan messuilla.

”Kuuntelemme tarkasti myös asiakaspalautetta ja otamme asiakkaiden toiveet huomioon seuraavia kohteita suunniteltaessa”, Kati Hägg sanoo.

Keittiöissä käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja uusimpia mekanismeja. Laadun lisäksi ajanmukaisuus on tärkeä kriteeri.

”Käytämme keittiöissä ja kiintokalustetoimituksissa alan johtavia toimittajia, joilla on kokemusta mittavista hankkeista. Kotimaisista keittiötoimittajista mainittakoon esimerkiksi Saari-keittiöt ja Kitchen.”

Keittiöiden varustelutaso on korkea. Kodinkoneet ovat pääsääntöisesti kalusteisiin integroituja. Kodinkoneet toimittaa pääasiassa Miele, joka on Auratum Asuntojen pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani.

Tällä hetkellä trendikkäitä ovat tummat muun sävyt ja maanläheiset värit. Valkoinen on kestosuosikki, joka on aina mukana yhtenä vaihtoehtona sisustuskonsepteissa.