Universum

Universum

Turku

Tervetuloa Asunto Oy Universumiin! Turun keskustaan, kuitenkin rauhallisen Nahkurikadun varrelle sijoittuva kahden asuinkerrostalon kokonaisuus tarjoaa upeat puitteet kaupunkiasumiselle.
Universum on ”Räätälöitynä paras” sillä se tarjoaa kolme valmista sisustuskonseptia, joissa jokaisessa yksityiskohdassa tuntee ammattilaisen kädenjäljen. Varustelu ja laatutaso ovat tuttua Auratum-laatua.

Universum sijaitsee osoitteessa Nahkurinkatu 6. Kauppatorin palvelut, hyvät joukkoliikenneyhteydet ja jokirannan ravintolat ja kahvilat ovat lähellä ja Aurajoen rannoilta avautuvat pitkät kävely- ja ulkoilureitit.

Lisätietoja: universumturku.fi

Vapaita asuntoja 18 kpl

Töölön Kesäkatu

Töölön Kesäkatu

Helsinki

Kerrostaloasumisen uusi laatuluokka on koettavissa Helsingin Töölössä, kun arkkitehtonisesti arvokas ja uniikki rakennus, entinen Yleisradion toimitalo, kunnostetaan moderneiksi asunnoiksi

Toimistokäytössä ollut kiinteistö käy läpi muodonmuutoksen, joka tehdään talon historiallista henkeä kunnioittaen. Oman kotisi lisäksi pääset nauttimaan talon upeista yhteistiloista kuntosaleineen ja spa-osastoineen. Rakentaminen on alkanut  ja asuntojen arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2022.

Lisätietoja: toolonkesakatu.fi

Vapaita asuntoja 12 kpl

Skandium

Lisää kuvia

Skandium

Turku

Asunto Oy Skandium on Turun sydämeen rakentuva kahden korkealuokkaisen asuinkerrostalon kokonaisuus.

Laatua ja yksilöllisyyttä yhdistelevä Skandium tarjoaa kodin sinulle, joka arvostat pohjoismaisen harmonista tyylikkyyttä ja tunnelmaa. Modernin tyylikäs arkkitehtuuri ja asuinkerrostalojen ympärille levittyvä kaupunkikulttuuri antavat lupauksen ylellisestä asumisesta Turun uudistuvassa ydinkeskustassa, vain kortteli torilta ja toinen Aurajoen rannoilta.

Lisätietoja: www.skandium.fi

Vapaita asuntoja 0 kpl

Munkkiniemen kone

Munkkiniemen kone

Helsinki

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssa sijaitseva entinen toimistorakennus kokee renessanssin kun rakennus kunnostetaan moderniin asuinkäyttöön. Täydellisen saneerauksen lisäksi tuleva yhtiö täydentyy upealla Town House – uudisrakennuksella.

Huoneistot rakennetaan korkealaatuisiksi ja ratkaisuiltaan moderneiksi rakennuksen henkeä kunnioittaen. Mm. julkisivujen ikkuna-aukot avataan alkuperäiseen asuunsa. Voit valita kotisi ilmeen kolmesta valmiiksi suunnitellusta, laadukkaasta sisustuskonseptista.

Asunnot ovat valmistuneet alkukesällä  2019 ja kaikki asunnot on myyty.  Kiitos luottamuksesta.

Myyty

Kupittaan Momentum

Lisää kuvia

Kupittaan Momentum

Turku

Asunto Oy Momentum on valmistunut huhtikuussa 2020 Kupittaanpuiston tuntumaan Kaivokadun ja Itäisen Pitkäkadun kulmaan. Momentumissa olet lähellä sekä luontoa että kaupungin sykettä, loistavien liikuntamahdollisuuksien ja liikenneyhteyksien äärellä. Yhtiöllä on oma tontti.

Momentumin kaikki asunnot on myyty.

Myyty

Kupittaanpuisto

Kupittaanpuisto

Turku

Auratum Asunnot Oy on vastannut Turussa sijaitsevan Kupittaanpuiston asuinkorttelin rakennuttamisesta ja myynnistä. Kortteliin valmistuu arviolta kymmenen vuoden kuluessa yhteensä kymmenen asuinkerrostaloa, joista Sato Rakennuttajat Oy ja Auratum Asunnot Oy toteuttavat kumpikin viisi.

Auratum Asuntojen rakennuttamat kohteet Joutsen, Metso, Pääsky, Haikara ja Kivitasku ovat valmistuneet ja kaikki asunnot on myyty. Kiitos luottamuksesta.

 

Myyty

Kaartin Unioni

Lisää kuvia

Kaartin Unioni

Helsinki

Muutamalla askeleella Tähtitornin puistoon ja kivenheitto Kauppatorille meren rantaan. Unioninkatu 8 sai uuden elämän, kun vuonna 1962 valmistunut kiinteistö saneerattiin korkealuokkaisiksi asunnoiksi. 

Kokonaisuus muodostuu kahdesta rakennuksesta (A- ja B –porras) jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Rakennuksen alla on lämmin autohalli ja runsaasti varastotilaa.

Kaartin Unionin materiaalit ja varustelu kertovat laadusta.Tarjolla on kolme sisustusteemaa, valkoista, puuta ja modernia värikkyyttä. Keittiössä on Snaideron kaapistot sekä koneet Mielen laadukkaista valikoimista.

Pesuhuoneissa on valmiiksi asennettuna Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut.

Rakennuksen alakerroksen allasosasto on uudistettu viihtyisäksi gym-spa –tilaksi.

Tiloissa on mm. kaksi sauna-osastoa puku- ja vilvoittelutiloineen, kuntosali sekä tarjoilutiloja. Saunaosaston yhteydessä olevan uima-altaan taustalla oleva keramiikkataideteos on kunnostettu ja sitä korostetaan nykyaikaisella valaistuksella.

Asunnot on myyty- kiitos mielenkiinnosta.

Myyty

Tähtitornin Flygel

Tähtitornin Flygel

Helsinki

Luvassa ainutlaatuisia koteja

Tähtitornin Flygel on valmistunut.  Vanha tennishallirakennus muutettu asuinrakennukseksi ja samanaikaisesti asuntojen alle on rakennettu kolmitasoinen autohalli. Kiinteistö on uudistettu nykyaikaan vanhaa kunnioittaen. Rakennuksen ulkoarkkitehtuuri on suojeltu ja se on palautettu alkuperäiseen asuunsa.

Tekijänsä näköinen työ

Herkkä ja arvokas ympäristö sekä perusrakentamisessa poikkeavat rakenteet asettavat työlle omat vaatimuksensa. Hanke kohdistuu suojelumerkittyyn rakennukseen ja edellyttää tiivistä yhteistyötä muun muassa Helsingin Kaupunginmuseon kanssa. Me Auratumissa näemme mahdollisuuksia siellä, missä monet muut eivät ja uudistamme vanhoja arvokiinteistöjä nykyaikaan. Työtämme ohjaa tinkimätön laatu yksityiskohdista kokonaisuuksiin.

Kaikki asunnot on myyty, kiitos luottamuksesta!

Myyty

Palladium

Lisää kuvia

Palladium

Turku

Auratum Asunnot rakennutti uuden kerrostalokohteen Turun ydinkeskustaan. Asunto Oy Palladium valmistui syksyllä 2016.

Olemme iloisia siitä, että olemme päässeet rakentamaan uutta taloa keskeiselle paikalle Turun ydinkeskustaan, Ursininkadulle, toteaa johtaja Petri Reunanen Auratum Asunnoista. Suunnittelussa ja talon varustelussa on huomioitu uuden talotekniikan tuomat mahdollisuudet ja asiakkaiden toiveet, hän jatkaa.

Asunto Oy Palladium on hyvä esimerkki onnistuneesta keskustan täydennysrakentamisesta Turussa. Valmistuessaan Palladium on uusi osa korttelia ja mm. yhteisesti naapuriyhtiön kanssa hyödynnettävät piha-alueet palveluineen tuovat lisäarvoa kaikille.

Kaikki asunnot on myyty, kiitos luottamuksesta.

Myyty

Lauttasaaren metalli

Lisää kuvia

Lauttasaaren metalli

Helsinki

Auratum Asunnot on rakennuttanut Lauttasaareen korkealuokkaisia asuntoja. Heikkiläntiellä sijaiseva vanha Tehdaskiinteistö Metalli on nykyisin viihtyisä asuintalo.

Metallin loft-henkiset, yksilölliset asunnot ovat kiinnostaneet sekä perheitä että yksin asuvia asiakkaita. Tähän ovat syynä alueen hyvät palvelut, erinomaiset kulkuyhteydet, Lauttasaaren merellinen ympäristö sekä ainutlaatuiset asumisen ratkaisut.

Kaikki asunnot on myyty, kiitos luottamuksesta.

Myyty

Töölön pasuuna

Lisää kuvia

Töölön pasuuna

Helsinki

Helsingin Mechelininkadulla on upea asuinkokonaisuus osana kunnostettua Taivallahden kasarmialuetta. Alueella sijaitseva, entisenä Kaartin soittokunnan salina tunnettu kiinteistö on nyt nimeltään  Töölön Pasuuna, ja siinä on  23 eri kokoista loft-henkistä asuntoa.

Kaikki asunnot on myyty, kiitos luottamuksesta.

Myyty