06.10.2020

Asunto Oy Universumin myynti on alkanut

Auratum Asunnot Turku rakennuttaa Turun keskustaan uuden, kahden asuinkerrostalon kokonaisuuden.

Asunto Oy Universum käsittää 8- ja 4-kerroksiset asuinkerrostalot, autohallin ja talojen väliin sijoittuvan piha-alueen. Asunto Oy Universumin urakoitsijana on Skanska ja talotekniikan toimittaa Are.

– Asunto Oy Universumin keskeinen sijainti Yliopistonkadun ja Nahkurinkadun väliin rajoittuvalla tontilla on herättänyt kiinnostusta jo ennakkoon, toteaa toimitusjohtaja Petri Reunanen Auratumista. – Uudet, laadukkaasti varustellut asunnot ja keskustan monipuoliset palvelut kiinnostavat yhä useampia, hän jatkaa.

-On hienoa päästä rakentamaan uutta kohdetta Auratum Asunnoille ja jatkaa yhteistyötämme. Parhaillaankin meillä on yhteinen mittava asuntohanke myös Helsingin Töölössä. Asunto Oy Universumin rakentaminen aloitetaan välittömästi, ja se valmistuu kesällä 2022, kertoo tulosyksikön johtaja Vesa Hintukainen Skanskalta.

Universumin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asuntojen energiatehokkuuteen, sisäolosuhteiden miellyttävyyteen sekä käytettävien materiaalien laatuun. Asunnot sisältävät mm. huoneistokohtaisen viilennyksen. Universumin talotekniikan toimittaa Are, jolle tämä on jo kymmenes yhteistyöhanke Auratumin kanssa.

www.universumturku.fi